Laatste nieuws

8ste Editie PuurSchlager wordt een knaller van formaat!

De achtste editie van PuurSchlager – op zaterdag 3 februari – wordt opnieuw een topeditie. Naast vaste gasten Laura Lynn, De Romeo’s, Sam Gooris en Willy Sommers, serveren we u ook De Grietjes, de band rond de immer sympathieke Isabelle A. Met hun covers van aanstekelijke hits trappen zij onze afterparty deze editie op gang. Nog nooit prijkten er zoveel topartiesten op onze affiche.

Dit jaar breken we met een traditie. Niet de laatste zaterdag van januari, maar de eerste van februari laten we de beste Vlaamse schlagerartiesten op u los. De Kollebloem in Puurs wordt dan opnieuw the place to be voor de inmiddels al achtste editie van PuurSchlager. Hét muziekfestival waar levensliederen en meezingers hoogtij vieren.

Dat u voluit gaat meezingen tijdens het optreden van de immer sympathieke West Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn is de voorbije jaren al veelvuldig gebleken. Na enkele jaren afwezig te zijn gebleven op ons podium is ze terug van nooit weggeweest.

Ze zijn zowat vergroeid met PuurSchlager, want ze misten nog geen enkele editie en dus horen De Romeo’s ook deze keer op onze affiche. Puurs en bij uitbreiding heel Vlaanderen houdt van het sympathieke trio. Er staat blijkbaar geen houdbaarheidsdatum hun succes. Laat ze u vervoeren… Al dan niet in hun cabrio!

Verder op het programma: Bart Kaëll, Willy Sommers, Yves Segers, Jo Vally, Steve Tielens, Sergio, Sam Gooris en Luc Steeno. Onze huis-DJ mag dit jaar iets langer in de coulissen blijven, want het zijn De Grietjes die deze editie de afterparty op gang trappen.  ‘Drie dames die weten wat ze willen’ zo omschrijven Isabelle A, Anneke Vanhoof en Ianthe Tavernier zichzelf. Niet gelogen! Wij zijn alvast overtuigd en u vast ook nadat zij al wervelend door onze zaal zijn getrokken. En dat laatste mag u misschien letterlijk nemen.

Laat het aftellen maar beginnen.

Uw browser wordt niet ondersteund.


Gelieve uw browser te upgraden naar de nieuwste versie. Onze website is gebouwd met de nieuwste technologiëen. Dit maakt onze website sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Uw browser ondersteunt deze technologiëen niet.

Download een van onderstaande gratis browsers en we hopen u snel op onze website te verwelkomen.
Koop uw tickets hier: