Laatste nieuws

Welkom op onze vernieuwde website!

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we voor deze editie geïnvesteerd in een nieuwe website. De look & feel is compleet herdacht, zodat het voor u, beste bezoeker, aangenamer vertoeven is hier. Hou regelmatig de website in de gaten voor de nieuwste updates.

Met het lanceren van onze vernieuwde website, start ook meteen onze ticketverkoop. U kan ze online bestellen, maar u kan ook nog steeds terecht in een van onze voorverkooppunten. Alle informatie daarover vindt u terug onder de rubriek ‘tickets’.

Neem uw tijd en ga op ontdekking. En laat ons gerust weten wat u ervan vindt.

Uw browser wordt niet ondersteund.


Gelieve uw browser te upgraden naar de nieuwste versie. Onze website is gebouwd met de nieuwste technologiëen. Dit maakt onze website sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Uw browser ondersteunt deze technologiëen niet.

Download een van onderstaande gratis browsers en we hopen u snel op onze website te verwelkomen.
Koop uw tickets hier: