Laatste nieuws

9e editie van PuurSchlager wordt een knaller van formaat!

De negende editie van PuurSchlager – op zaterdag 2 februari – wordt opnieuw een topeditie. Naast vaste gasten De Romeo’s, Willy Sommers  en Christoff, serveren we u ook Eric Flanders, onze enige echte lokale schlagerheld. En zoals altijd prijken er ook nu alleen maar topartiesten op onze affiche. 

Op de eerste zaterdagavond van februari laten we de beste Vlaamse schlagerartiesten op u los. SEV Binder (voorheen De Kollebloem) in Puurs wordt dan opnieuw the place to be voor de inmiddels al negende editie van PuurSchlager. Hét muziekfestival waar levensliederen en meezingers hoogtij vieren.

Dat u voluit gaat meezingen tijdens het optreden van de immer sympathieke Keizer van het schlagergenre Christoff is de voorbije jaren al veelvuldig gebleken. Na enkele jaren afwezig te zijn gebleven op ons podium is hij terug van nooit weggeweest.

Ze zijn zowat vergroeid met PuurSchlager, want ze misten nog geen enkele editie en dus horen De Romeo’s ook deze keer op onze affiche. Puurs en bij uitbreiding heel Vlaanderen houdt van het sympathieke trio. Er staat blijkbaar geen houdbaarheidsdatum hun succes. Laat ze u vervoeren… Al dan niet in hun cabrio!

Met Jettie Pallettie en Swoop boekten we ook nieuwe artiesten, want zij stonden nog nooit op ons podium. Zij die hen kennen, weten dat PuurSchlager hiermee vollenbak de kaart van de ambiance trekt. Begin dus al maar af te tellen. Oefen je dansmoves. En begin al maar te zoeken naar je meest zotte schlageroutfit! De onze ligt al klaar.

 

Andere artiesten op de affiche: Lindsay, Steve Tielens & Bart Kaëll.

Uw browser wordt niet ondersteund.


Gelieve uw browser te upgraden naar de nieuwste versie. Onze website is gebouwd met de nieuwste technologiëen. Dit maakt onze website sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Uw browser ondersteunt deze technologiëen niet.

Download een van onderstaande gratis browsers en we hopen u snel op onze website te verwelkomen.
Koop uw tickets hier: