Laatste nieuws

Christoff (42) mag ziekenhuis verlaten na spoedoperatie aan het hart

Zoals jullie weten is Christoff herstellende van een operatie en moet hij de komende weken rusten. Wij wensen hem veel beterschap! Helaas betekent het ook dat hij zijn optreden voor PuurSchlager moet afzeggen. We zijn volop op zoek naar (een) waardige vervanger(s). We hopen jullie asap iets te laten weten. Hou onze FB-pagina en website in de gaten.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190114_04102508?fbclid=IwAR3xra9VztoQ-kvsFJkY207qetFLQr5lgHOQkiQQrLHOIwKnQp0V_9aNwOg

Uw browser wordt niet ondersteund.


Gelieve uw browser te upgraden naar de nieuwste versie. Onze website is gebouwd met de nieuwste technologiëen. Dit maakt onze website sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Uw browser ondersteunt deze technologiëen niet.

Download een van onderstaande gratis browsers en we hopen u snel op onze website te verwelkomen.
Koop uw tickets hier: